Nieuwe fluisterstille installatie

Geluidloos installeren? Dat kan!

Bijna dan. Het installeren van een stopcontact duurt maar een half uurtje. Daarom is het handig als u dit na uw werk kunt laten doen. Als wij ’s avonds komen gebruiken we geen schroefboormachine en hameren we geen spijkerclips, maar schroeven we alles ouderwets met het handje op zijn plek.

Wel zo fijn voor de buren. En uw kinderen zullen er niet wakker van liggen!

2 reacties aanNieuwe fluisterstille installatie

  • Ron

    Ook ik had een stopcontact in mijn meterkast nodig en kwam via deze site in contact met Arnout. Door alle goede reacties op de site was ik wat argwanend geworden. Dit kan toch niet! Alleen maar goede, positieve reacties. Wat is hier mis?
    Op woensdag ochtend heb ik het contactformulier ingevuld, begin van de middag werd ik terug gebeld en hij kon dezelfde dag tussen 18 en 19 uur bij mij zijn. Nou, zo positief is het dus allemaal niet, want hij kwam wel 10 minuten na 19 uur aanbellen! (Maar goed, hij had wel keurig doorgebeld dat hij wat later aanwezig zou zijn.) Stopcontact netjes en snel geplaatst, en na de betaling was hij weer weg. Tja, ik heb wel eens andere service gehad van iemand die ik inhuurde voor een klusje. Hulde Arnout!

  • Wat een super snelle service, maandagmiddag gemaild en werd snel gebeld. s avond om negen uur was Arnout er, en klaar waren de stopcontacten in de meterkast, geen rommel geen troep echt top. Werkte iedereen maar zo ! Arnout hartelijk bedankt, ik zeg het voort !

Geef een reactie