Heeft u al een stopcontact in uw meterkast?

dubbel stopcontact met randaarde

Wilt u uw modem of andere apparatuur in de meterkast plaatsen? Dan hebt u een stopcontact in de meterkast nodig.

Stopcontactindemeterkast.nl biedt u:

 • Dubbel stopcontact in de meterkast € 59,-
 • Elk volgend dubbel stopcontact € 29,-
 • Nette stevige plankjes voor uw Modem / Router. p.st. € 19,-

U krijgt:

 • A-merk installatiemateriaal
 • Geïnstalleerd volgens de norm NEN 1010
 • Garantie op ons installatiewerk
 • Een factuur t.b.v. uw administratie

nu aanvragen…

75 reacties aanHeeft u al een stopcontact in uw meterkast?

 • Vandaag om half vijf e-mail gestuurd.1 minuut daarna Arnout aan de lijn.
  Binnen het uur stond Arnout op de stoep .Wat een service !!! Fantastisch en keurig gemaakt ook.
  Een zeer tevreden klant.

 • J. Drieidjk

  Arnout, bedankt !
  Je was mooi op tijd, belde netjes vooraf hoe laat je er zou zijn. Fijn dat er nog zulke mensen bestaan. Daarbij heb je de klus netjes geklaard, je hebt zelfs nog extra’s gedaan, al met al ben je 2 uur bezig geweest, maar niets da lof. Je werkt netjes, werkt alles keurig af, bent beleefd, echt een aanrader !

 • Ellen

  Vanmiddag een bericht achtergelaten. Daarna snel teruggebeld en nog dezelfde middag zijn de stopcontacten in de meterkast aangebracht. Prima werk. Ben zeer tevreden.

 • Mark (Almere)

  Vanmiddag gebeld, dezelfde dag nog de stopcontacten geplaatst in de meterkast. Het ziet er allemaal netjes uit en werkt als een trein. Thuis kunnen pinnen was erg handig. Goed geregeld!

 • Martin Koning

  Na het invullen van de gegevens op deze website kreeg ik een zeer snelle reactie van Arnout en hij stond dezelfde avond nog de stopcontact te monteren. Het stopcontact werd op een nette en vakkundige manier geïnstalleerd. Ik ben zeer tevreden over de service en kan het een ieder die een stopcontact nodig heeft in de meterkast ook van harte aanbevelen.

 • Niels (R'dam)

  Óók ik werd direct gebeld en nóg de volgende ochtend was Arnout al hier. Binnen het tijdsbestek van een bakje koffie en een praatje had hij ’t stopcontact aangelegd en de klep al weer op de schakelkast geschroefd. Betaald met zijn mobiele pinterminal (ook prettig anno 2016) en in totaal nog geen 20 minuten kwijt – en heel blij!

 • Job

  Deze vakbekwame installateur beveel ik warm aan! Zelfde dag zowaar nog geholpen met een prima aansluiting op maat, beginnend met dat stopcontact in de meterkast. Alle aandacht gekregen, goede raad, plus uitstekend (schakel-)materiaal. Tot slot een alleszins schappelijke factuur voor deze toch flitsende service. Doen!

 • Nick (Schiedam)

  Top service, super tevreden! Maandagmiddag gebeld, dinsdagavond kwam hij langs en had alles zo gepiept. Is keurig te werk gegaan en denkt mee met praktische tips. Ook heeft hij voor een kleine meerprijs mijn nieuwe glasvezelmodem en draadloze router opgehangen en aangesloten. Dat scheelde mij een hoop gedoe. Alles draait als een zonnetje!

  Wie op zoek is naar een vakman: dit is ‘m. Dikke aanbeveling.

 • Carel Nieber

  Arnout reageerde heel snel op mijn aanvraag en hij heeft supergoed werk verricht. Hij monteert niet alleen, maar geeft je ook hele goede adviezen en is heel prettig in de omgang. Hij is veel meer dan de man van de stopcontacten, allround electricien en op het gebied van internet ook up to date.
  Niets dan lof !!

 • Martin

  Geweldig goed werk! 2 Stopcontacten geplaatst en een schap.
  Meneer zag dat er nog een plastic stekker zat aan een kabel van de tv-aansluiting en zette er meteen een nieuwe op. Ook even gekeken naar de telefoon-aansluitingen (ik ga van KPN naar UPC) en meteen is de aansluiting zo gemaakt dat ik maar 1 stekker hoefde te verwisselen. En het werkt zo als beloofd, ook de telefoon boven en allemaal op de zelfde oude kabels.
  Goede keus!

 • Martijn Graus en Marjolein van den Berge

  Supersnelle en goede service. Stopcontacten vliegensvlug gemonteerd in de meterkast en nog eens een paar hele goede adviezen gekregen ook.

  Waar vind je nog zulke professionals tegenwoordig?

  Top Arnout!

 • C.H. Lau

  Goeie service! Hij was binnen een half uur klaar!

  Tussen aanvraag en levering zat maar een dag tussen. Super snelle service!

 • Tess, Nieuwegein

  Wat een service! Ik had mijn gegevens achtergelaten op de site. Ik werd binnen vijf minuten terug gebeld. Drie kwartier later was het stopcontact in de meterkast geplaatst. Ik kreeg zelfs nog advies over een klemmende deur. Een nette, klantvriendelijke man. Ik ben heel tevreden!

 • Keurige monteur voor een Stopcontact in de Meterkast.
  Denkt aan meer dan alleen het zo snel mogelijk plaatsen van het stopcontact, in mijn geval wist Arnout dat de ABB aardlek schakelaar van een slechte serie was en heeft hij gelijk zonder exta kosten dat met mij getest. Bleek er een kapot te zijn dus daar kan ik mijn verhuurder nu op aanspreken wel zo handig met een Kind onderweg.
  Daarnaast heeft Arnout ervaring met techniek om netwerk via de stroomkabels aan te leggen en houd hij daar rekening mee bij het aansluiten van het stopcontact.
  Ben Zeer tevreden over het hele traject van aanvraag tot betaling.

 • Farid

  Echt super!

  Ook ik zat zonder een stopcontact in de meterast. Woensdag mijn nummer achter gelaten begin van de middag. Werd nog geen 10 minuten later gebeld.
  Arnout was toevallig in Rotterdam bezig, dus stond een half uur later voor de deur. In totaal net een uur vanaf moment van contact zat de stopcontact erin en kon ik internetten.

  Arnout bedankt. En ik hoop dat je geen parkeerboete hebt gehad 😉

 • Jorgen, Utrecht

  ’s middags aanvraag op de website, dezelfde middag nog gerealiseerd! Netjes werk geleverd Arnout! Hadden we veel eerder moeten doen. Aanrader.

 • Maarten, Amsterdam

  Super geregeld; woensdagavond aanvraag gedaan, zaterdagochtend alles keurig gemonteerd en internetkabels aangesloten!
  Dank Arnout!

 • Menno

  Alweer even geleden, maar ook bij ons prima werk geleverd: naast het aanbrengen van een stopcontact in de meterkast ten behoeve van m’n modem, ook direct de vaste telefoonlijn naar de werkkamer vervangen voor een UTP-kabel voor een vaste verbinding met het modem.
  Daarnaast is er nog wat haastig werk van Beun de Haas vervangen zodat alles nu echt netjes is aangelegd… rest voor míj nog het netjes bundelen van alle kabeltjes in de meterkast…

  Prima werk!

 • Rebekka

  Arnout heeft gisteren bij mij een stopcontact in de meterkast geplaatst. Ik ben dik tevreden. Het ziet er netjes uit en het was best snel gefixt. Arnout heeft ook gelijk mijn modem opgehangen. Top!

 • Audrey Liauw

  Het geavanceerde modem van mijn nieuwe provider vereist plaatsing in de meterkast. Na enkele dagen met kabels die dwars door de gang bungelden, kwam vandaag de oplossing in de persoon van Arnout, elektriciën en IT-er. Niet alleen heb ik nu een dubbel stopcontact in de meterkast en kunnen we weer normaal door de gang lopen, en passant heeft Anout zomaar mijn (fysieke) telefoonaansluiting in orde gemaakt zodat de telefoon niet ook in de meterkast hoeft te staan! En tussendoor wees hij me bovendien op het bestaan van twee nuttige websites die ik nog niet kende. Probleem verholpen, service top!

 • Ebo Roek

  Hele snelle service! Gisterenavond gebeld, vanmiddag al geinstalleerd, precies op tijd in Hilversum. Extra gat in de meterkast gemaakt omdat “het er zo veel netter uitziet” en stopcontact keurig over bestaande schroefgaatjes. Helaas bleek nadat Arnout was vertrokken dat een groep in de meterkast niet meer werkte. Hij was binnen tien minuten terug en heeft het probleem direct verholpen. Betrouwbaar gevoel!

 • Edwin, Zaandam

  Ik had al een hele tijd het idee om een stopcontact in de meterkast te laten plaatsen. Toevallig had ik het met mijn broer hier laatst over en hij gaf aan dat hij dit net had laten doen door Arnout en gaf me zijn website: stopcontactindemeterkast.nl door. Ik heb een afspraak gemaakt met hem en vandaag heeft hij een stopcontact gemaakt. Ik woon overigens in Zaandam, dus voor mensen die in Zaandam of omgeving wonen, ik raad hem echt aan. Hij levert goed werk af, zonder extra kosten heeft hij ook even mijn router snel opgehangen.

 • Thijs Pfeifer

  Ook ik stond ineens met de stekker van het kabelmodem in mijn hand voor de meterkast zoekend naar een stopcontact. Alles had ik gechecked voor de verhuizing behalve dat (ik dacht woning uit 2004 zal wel stopcontact in de meterkast hebben). Vrijdagavond gebeld voor info, hij kon meteen de woensdagmiddag daarop langs komen. Helaas om 16:30 telefoontje dat hij het niet meer ging redden, maar dat hij zaterdagavond langs zou komen. OK, 2 vrije uurtjes opgenomen voor niets. Maar zaterdagavond stipt op tijd en werkelijk keurig volgens mijn wensen aangelegd. Nu perfect werkend thuis netwerk, 3 stopcontacten laten aanleggen op 3 verschillende groepen + 2 nette plankjes, home plug / powerline naar WifI access points op bg en 2e verdieping, goede dekking in hele huis (en schuur). En dat dankzij de stopcontact in meterkast service, netjes vakwerk!

 • Marcel, Rotterdam

  Super service!
  Netjes op tijd, vriendelijk, snel, meedenkend en lage kosten waar een andere installateur geeneens voor langskomt.
  In mijn geval voor de aansluiting van een kabelmodem een stopcontact aangelegd en ook een plankje gemonteerd (met extra ruimte rondom voor de bekabeling).
  Absoluut een aanrader voor een ieder die een stopcontact in de meterkast nodig heeft!

 • Marco, Baarn

  In één woord: geweldig! Als gadgetfreak bij uitstek ontving ik vandaag een E-Manager van NUON. Echter, voor installatie is een dubbele wandcontactdoos in de meterkast vereist. Door de feestdagen heeft iedereen pas na de jaarwisseling weer tijd om een stopcontact in de meterkast te plaatsen (en dan is twee weken lang wachten om een nieuwe gadget in gebruik te nemen. Na aanvraag op de website had ik binnen 15 minuten (!) een eerste reactie van Arnout. Per e-mail aangegeven dat ik het liefste nog voor de kerstdagen een stopcontact in de meterkast wilde hebben. Tien minuten later ging de telefoon: door andere afspraken was vanavond nog de enige optie, vanwege het spoedverzoek tegen een redelijke meerprijs. Twee uur na mijn aanvraag stond Arnout voor de deur. Geruisloos (ivm onze zoon die boven lag te slapen) plaatste hij een dubbele wandcontactdoos en binnen een uur was hij vertrokken. Verzoek werd keurig uitgevoerd en Arnout is zeer correct, vriendelijk en vakkundig. Hulde! Arnout, bedankt voor je snelle actie!

 • Mensen die een stopcontact in de meterkast nodig hebben zijn bij het goede adres.
  – Service is TOP!
  – Snelheid van contact TOP!
  – Meedenken met de klant is TOP!

  Dus voor degene die twijfelen, twijfel niet, gewoon doen!

  Ben zeer en zeer! tevreden!

  Dank Arnoud! 🙂

 • Dirk, Soest

  Maandagmiddag gebeld, dinsdagavond al geplaatst! Snel, netjes en stil (slapende kinderen 😉 ); een echte aanrader. Bedankt en succes.

 • Joep Luijten

  Woensdag gebeld, kwam zaterdag langs. Kwam speciaal voor ons naar Zwolle gereden. Wandcontactdoos snel gemonteerd, netjes afgewerkt (pvc-buis omgeleid, uitsparing aangebracht in de afdekplaat). Heeft voor een klein bedrag extra ook een antennekabel door een loze leiding getrokken. Prima service.

 • Remco

  Ook ik ben prima geholpen. Erg snel en hij denkt goed mee mbt plaatsing.

 • Tamara

  Snelle levering, supervriendelijk installateur, netjes afgewerkt. Kortom zeer tevreden

 • Tineke, Almere

  Als je al deze reacties leest, geloof je je ogen bijna niet. Maar inderdaad, gisteren gebeld, Arnout reageerde snel en kon vandaag al langskomen. De afspraak werd zelfs (uiteraard in overleg) vervroegd en nu hebben we een prachtig stopcontact-in-de-meterkast. Zeer klantvriendelijk en gezellig en hij ging pas weg toen hij zeker wist dat het internet weer werkte !

 • Steven Koolen

  Zojuist is Arnout bij ons geweest en heeft in een korte tijd een stopcontact in de meterkast gebouwd en ook nog even wat andere problemen bekeken en meteen verholpen. Fantastische service en vriendelijk!

  Dank Arnout!

 • Henriette

  Vandaag een stopcontact geplaatst, snel, vakkundig en betrouwbaar.
  Arnout bedankt!
  Henriette (Rotterdam)

 • Jon

  Prima service, binnen 2 dagen na aanvraag meteen goed geplaatst!

 • Anton

  Nog eerder dan afgesproken kwam Arnout om twee stopcontacten in de meterkast te monteren. Vakkundig werk geleverd, lekker snel en voor een prima prijs. Gelijk instructie gehad hoe je een aardlekschakelaar kunt testen op het functioneren. Bedankt!

 • Philipp

  Na het plaatsen kreeg ik al snel een reactie en een afspraak was zo gemaakt. Arnout heeft een stopcontact, een plankje voor de modem en een ethernetkabel aangelegd. Het werkt perfect, ik ben tevreden!

 • Edwin, Delft

  Er blijken gelukkig nog mensen/bedrijfjes te bestaan die opvallen door een vriendelijke, efficiënte en betrouwbare instelling. Stopcontactindemeterkast is er zo één!!

  Na de teleurstellende ontdekking dat de meterkast in mijn nieuwe woning geen stopcontact bevatte (en ik de installatie van mijn internetmodem dus niet kon afronden) vond ik via internet al snel de website van stopcontactindemeterkast.nl. Na het achterlaten van mijn telefoonnummer op de website werd ik direct terug gebeld. De volgende dag werd het stopcontact al geplaatst. Supersnelle en nette installatie! Alles werkt prima en ik kan voor een paar tientjes heerlijk internetten zonder allerlei eigen gefreubel in de meterkast.

  Stopcontactindemeterkast: Hulde!!!

 • Marco

  Binnen 2 uur na gemaild te hebben, was hij al langs geweest en was er top werk geleverd. Er wordt netjes gewerkt, en advies gegeven over een kleine onvolledigheid over het stoppenschema. Zeer tevreden.

 • Rob

  Ongelofelijk, s’avonds Arnout gebeld voor eigenlijk alleen wat info of die ook naar Arnhem kwam en voor ik het wist stond die een uurtje later bij me in de meterkast te sleutelen, en hoe…..keurig nette zeer professionele en snelle montage voor een eerlijke prijs, SUPER en net werk geleverd, Mensen: als u electra klussen heeft….ga voor deze eerlijke vakman!! Arnout BEDANKT.
  Groet Rob uit Arnhem

 • Job

  Op maandagavond een aanvraag ingediend en op dinsdagmiddag kon Arnout al langs komen! Zelfs helemaal naar Noord Limburg. Echt een waanzinnige service, Arnout bedankt!

 • Fam. Kanhai

  Wij zijn zeer tevreden over het werk.
  Door deze klus kwam aan het licht dat de aardlekschakelaar het helemaal niet meer deed.
  Hij is besteld en vervangen, dus zitten we er weer veilig bij.
  Alles correct en tegen een goede prijs.
  Laat de glasvezelinstallateur maar komen….wij zijn er klaar voor.

 • Thomas

  Goede en snelle service! Zelfde avond waarop ik belde geinstalleerd. Top!

 • Het is waar! Supersnelle, betrouwbare service tegen een betaalbare prijs – het kan nog…! Arnout werkt vakkundig en snel en geeft daarnaast ook goede adviezen. Naast het stopcontactindemeterkast, had ik ook een ander klusje aan hem gevraagd uit te voeren. Geen probleem – materiaal heeft Arnout ook besteld en op de afgesproken dag en tijd was hij aanwezig…

  Alle positieve reacties op de site deed mij nieuwsgierig maken en hop, zie hier, ook ik moet het toch even kwijt. Stopcontactje nodig: Bel Arnout!!
  Heel veel succes met je bedrijf – dit moet een knaller worden, kan niet missen.

 • Alles keurig netjes afgewerkt en goed advies. Ik ben er zeer tevreden mee.

 • Pascal Amsterdam West

  Prima service, netjes en vakkundig. Bedankt Arnout !

 • Marco Kleis, Zoetermeer

  Ik ben geen bekende van Arnout maar het is echt waar, een fatsoenlijke vent die zich aan zijn afspraken houdt. De prijzen zijn zeer acceptabel en hij is een gedreven jongen die succes van zijn bedrijfje wilt maken.

 • Cindy

  Een tijdje geleden heb ik door Arnout een stopcontact laten installeren voor oa mijn modem. Snel & netjes zaten die erin, nog op dezelfde avond als waarop ik belde. Helemaal goed.

 • Richard, Katwijk

  Afgelopen vrijdag gebeld, de woensdag erop heeft Arnout netjes twee dubbele wandcontactdozen gemonteerd in onze meterkast en aangesloten natuurlijk. Het is een gemis dat het niet een meerwerk optie was in ons nieuwbouwhuis, maar ja dan waren we eens zoveel kwijt geweest.
  Binnen half uurtje is het klaar en ik kan iedereen aanraden om Arnout dit klusje te laten fixen. Top!

 • Huib Lekx

  goede kwaliteit,goede prijs,vlotte reactie en installatie.
  kortom,prima werk.
  by the way: ook nog een heel goed gekozen naam voor de website….

 • Richard, Oosterhout NB

  Geweldige service!

  Eind van de middag aangevraagd , na 10 minuten response en vervolgens diezelfde avond nog geplaatst.
  Een zeer kundige man met duidelijk verstand van zaken wat niet beperkt blijft tot enkel installatietechniek.

 • Didier

  Begin van de avond gebeld met Arnout, en hij kon nog dezelfde avond langskomen. Ben zeer tevreden. Geweldig werk geleverd!

 • Ivonne en Wouter

  Gisteren gemaild, nu (zaterdagochtend) zit hij er al in. Ook meteen een paar handige adviezen gekregen over de rest van de aansluitingen. Arnout is de Chuck Norris onder de electriciens!

 • Ton en Erika

  Helemaal super en vooral supersnel gedaan….echt een aanrader! Dank je wel voor de goede hulp

 • Martijn Kunstman

  Erg tevreden met het resultaat. Keurig werk geleverd en bovendien snel. Bedankt!

 • Ali Ghandi

  Erg tevreden. Snelle service. Professionele, nette installatie.
  Dankjewel!

 • Lion Bovelander

  ’s Middags gebeld en ’s avonds een stopcontakt geregeld. Ook in Den Haag dus. Arnout is een vakman en erg klantvriendelijk. Voor iedereen aan te bevelen.

 • Carola, Culemborg

  Nogmaals bedankt voor de snelle actie. Ik zal veel reclame voor je gaan maken. Succes met al je plannen voor de toekomst.

  Met vriendelijke groet,

  Carola

 • Carla vd W

  Slimme nette jongen die levert wat hij belooft. Werkt secuur. En lekker snel!

 • Ernst Verhulst, Engelen ('s Hertogenbosch)

  10 minuten na mijn aanvraag kreeg ik al een reactie om een afspraak te maken. Arnout is ook bereid om, itt andere bedrijven, in de avonduren te werken zodat je geen vrij hoeft te nemen van je werk. Werkzaamheden zijn keurig en snel uitgevoerd. Ik heb ook gekozen om gelijk een plankje te laten monteren voor de router. Ziet er prima uit.

  Arnout, bedankt voor je snelle service en ik zal je zeker aanbevelen bij vrienden.

 • Jelle, Dordrecht

  Vanavond heeft Arnout bij mij een stopcontact aangelegd, keurig en zeer professioneel.
  Aardige en keurige jongeman.
  Kan iedereen die niet handig genoeg is aanraden om met hem in zee te gaan.

 • Familie Steenstra

  Langs deze weg wil ik mijn complimenten geven voor de snelle service.
  Na het achterlaten van mijn telefoonnummer werd ik direct teruggebeld en op zeer korte termijn kon er een afspraak gemaakt worden.
  Er stond een zeer vriendelijk en duidelijk kundig persoon op de stoep die het klusje in no-time tip-top voor elkaar had.
  Ik moest dit even zeggen omdat ik zeer verbaasd was over de gang van zaken, SUPER!!!!
  Wat mij betreft een zeer warme douche 😉

 • Stipt, snel, communicatief, flexibele tijden en zeer vakkundig. Zeker een aanrader!

 • jacqueline

  Snelle reactie en afspraak na telefonisch contact. Stopcontact werd vlot geplaatst en op de juiste plek. Jawel, ze zijn er nog, een echte correcte vakman, aanrader!

 • Van schaffelaar

  ’s ochtends gebeld ’s middags al geholpen aan een professioneel aangelegd stopcontact in een half uurtje! Ook zijn modem en router nog even jerked opgehangen voor 50 euro all in. Veel dank van een zeer tevreden klant.

 • fam. van veggel

  Een aardige gozer en hij overlegd met je waar je de stopcotact het beste kunt plaatsen en het was zo gepiept. helemmal goed en bedankt. En langs deze weg wens ik je fijne feestdagen

 • Peter Mulder

  Nadat ik een aanvraag had geplaats, kreeg ik 5 minuten erna al een email. Lekker snelle reactie. Netjes een afspraak gemaakt via de telefoon.
  Door een fout van mij was ik hem bijna misgelopen (had vrijdag opgeschreven, moest donderdag zijn). Hij kwam op tijd en het stopcontact was binnen no-time geinstalleerd.
  Goede communicatie en een snelle afhandeling. Kan hem van harte aanbevelen!

 • Ronald van de Stouwe

  In mijn vakantie overgestapt van kpn naar ziggo. En een nieuw draadloos netwerk aangelegd in mijn huis. Veel kon ik zelf maar het maken van een dubbel stopcontact en een routerplankje in de meterkast heb ik aan een deskundige overgelaten. En deskundig is Arnout zeker! Hij leverde prima werk tegen een prima prijs. En hield ook keurig contact over het tijdstip waarop hij langs kwam. Het zal mij niet verbazen als ik hem nog eens tegenkwam in de nieuwbouwwijk van Alphen aan den Rijn.

 • fam idzerda

  Een rechtschapen en eerlijke jongen die Arnaud.
  Snel en zeer stipt. Prima service.
  voor 50 euro komt ie helemaal gratis voorrrijden…..helemaal TOP!

 • charles

  vandaag gebelt,jawel op een zondag,was geen probleem zou er er over een half uurtje zijn moest vandaag ook in almere zijn ,heeft nog netjes gebelt onderweg dat hij 15 min later kwam en was ook presies op tijd ,keurig werk afgeleverd ,en zeer klant vriendelijk ,
  beste arnout we houden je ingedachten ,en zullen je aanbevelen aan andere ,

 • Jurriaan Freije

  Prima voor elkaar. Arnout heeft ook een plankje voor mijn router gemonteerd, ziet er strak uit!

 • Dennis, Utrecht

  Gisteravond de opdracht geplaatst en ze konden gelijk komen. Top!

 • A. Seetaram

  dankzij Arnout van stopcontactindemeterkast.nl kan ik nu internetter zonder draden door de gang. bedankt!

 • Annemarie, Loosdrecht

  Keurige jongeman die precies op tijd komt. Het was ook zeer snel gepiept. Bedankt!

 • Otto Verbeek

  Vanmorgen contact gezocht, nu al geplaatst. Wij zijn zeer tevreden.

Geef een reactie